BLOGGER TEMPLATES AND TWITTER BACKGROUNDS

Pelanggan-pelanggan di sayangi,

Kami terpaksa menghentikan perkhidmatan kami buat sementara waktu di atas masalah teknikal. Insya-Allah panjang umur dan murah rezeki kita bertemu lagi.

Love you all,

Grab A Chance
24/01/2014

Thursday, 24 March 2011

Iklan Iklan ... Jalan-jalan di UK

Kan tiket AirAsia kan dah murah untuk ke UK. Currency exchange pun tengah cantik sekarang ni. Apa kata kita jalan-jalan ke UK. Rasanya sebab utama orang ke UK adalah untuk shopping. Yes... shopping heaven. Betul.. kita tak tipu. Tak caya, mai lah sini.
Kami pula menyediakan perkhidmatan pengangkutan ke tempat-tempat yang anda mesti pergi di UK. 

Nak shopping, kita ada
** Bicester Village Outlet Shopping
** Westfield Shopping London Shopping Centre
** Cheshire Oak Designer Outlet Shopping Centre

Bicester Village Outlet Shopping

Cheshire Oak Designer Outlet
Untuk sight seeing, makan-makan, ada
** Makan Cafe
** Restoran Bonda
** Tok Din Restaurant
** London Bridge
** London Eye

Big Bang and House of Parliment
  
London Eye
  
Tower Bridge

Yang minat bola, ada
** Old Trafford, Manchester
** Anfield, Liverpool

















Nak shopping pinggan mangkuk, kita boleh bawa ke
** Stoke-on-Trent city

Untuk penginapan, kami boleh suggest mana yang patut, mana yang sesuai dengan budget. 


Lagi satu, kami juga menyediakan airport transfer services.
** London - Stansted - London
** London - Heathrow - London

Jangan segan jangan silu untuk menghubungi kami di lina.baharin@gmail.com atau khubaib479@gmail.com untuk keterangan lanjut. Nak cerita kat sini panjang sangat.

4 comments:

ujee said...

lina..bestnye...i x nak shopping..i nak menikmati keindahan panorama...bunga2an..tasik..waterfall...snow...ada ke...? bestmyeeeeeeeeeeeeeee

Ina & Beib said...

No hal...meh lah especially during spring ni. lagi la...

Anonymous said...

nak tny something nih... nak tau cost kalau i ngan mmbr i nak g tgk bola + jejalan kat sane... cost skali dgn mkan minum ngan tmpt tdo... agak2 dalam seminggu kowt... plissss...

Ina & Beib said...

Anonymous,
Persoalan awak tu so wide lah. Boleh bagitau nak pergi tengok bola kat mana? Manchester? Liverpool? Arsenal? Chelsea? Nak jalan pulak kat mana? Which area? Nak stay kat mana? Huisss banyak tu soalannya. Kita sembang kat email lah. Please email kita kat lina.baharin@gmail.com or khubaib479@gmail.com. Looking forward to hear from you.